marți, 2 august 2011

Orhideea Kids - Different School AFTER School

Orhideea Kids își deschide porțile și promite un altfel de “acasă”. Situat în Calea Plevnei, Nr. 145B, Bloc 5, noul centru after school „Orhideea Kids” te așteaptă împreună cu copilul tău pentru a ne cunoaște!
Din dragoste pentru copii și din pasiune pentru educația continuă am deschis o altă CASĂ, înainte de a ajunge acasă. Personalul calificat și varietatea activităților urmăresc dezvoltarea copiilor încă din clasele primare.
Pentru că programul școlar al claselor I-IV este scurt, pentru că reușești să pleci de la munca prea târziu, pentru că ești din ce în ce mai preocupat de modul în care copilul tău își petrece ziua după terminarea cursurilor, existăm noi. Și pentru că vrei ce este mai bun pentru copilul tău, te așteptăm!



Cu un program adaptat realității cotidiene, între orele 12:00-20:00, pe lângă suportul în pregătirea temelor pentru a doua zi, Orhideea Kids promite multe surprize!

Cursuri de Actorie
Nu garantăm că vom face din fiecare participant un viitor actor, dar vom avea mulțumirea că unii dintre ei vor reuși să dobândească abilități de interpretare corectă a limbajului verbal și non-verbal, să-și îmbunătățească spiritul de observație și capacitatea de concentrare, să poată reacționa în mod spontan, fără blocaje, să se integreze într-un grup și în societate.

    Cursuri de Creativitate
    Atelierele constau în: confecționare de bijuterii și măști, modelare în ceramică și fimo, pictură (pe sticlă, carton, scoarță de copac), felicitări și tablouri, confecționare decoruri și costume din diferite materiale, păpuși și roboței din materiale reciclabile, teatru de umbre, teatru de păpuși.
    Trăim Sănătos cu Carmen Brumă
    Programul organizat împreună cu vedeta de televiziune Carmen Brumă vizează dezvoltarea armonioasă prin sport și familiarizarea copiilor cu noțiuni elementare de nutriție. Prezentatoarea TV iubește sportul și stilul de viață sănătos. Este unul din promotorii "Mișcării contra statului" și posesoarea unui premiu internațional acordat de Federația Europeană de Fitness și Bodybuilding pentru promovarea sportului și a vieții sănătoase printr-o emisiune de profil.
    Echitație
    În colaborare cu Clubul de Echitație Steaua București, copiii pot participa săptămânal la cursuri de echitație organizate cu antrenori profesioniști cu atestare internațională.
    Înot
    Echipa de antrenori de înot de la Orhideea Health & Spa este formată din tineri, calificați și dedicați instruirii copiilor. Pe parcursul orelor de inițiere vor urmări învățarea și perfecționarea înotului în condiții excelente: adaptarea în mediul acvatic, dezvoltarea coordonării mișcărilor, dezvoltarea echilibrului atât fizic cât și psihic.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu